Klantenbeoordelingen

 • Voor ieder wat wils thee

  Heb zelf ondertussen al verschillende smaken in huis en er komen er steeds meer bij. De thee is heerlijk en echt en gezonder dan de supermarktthee. Voor afvallen, hoge bloeddruk, relaxing etc theebewust heeft het.
  18-5-2017
 • jAPANSE KERS FAVORIET

  DE LEKKERSTE THEE OOIT GEHAD
  9-5-2017
 • Groot assortiment thee van verschillende smaken en geuren Heerlijk

  Ik heb kennis mogen maken met de thee van theebewust en raad een ieder aan om de thee eens te proberen..Omdat het van goede kwaliteit is en zijn prijs waard is. Je krijgt het gevoel om ieder keer een andere smaak thee te willen hebben.
  9-5-2017
 • Heerlijke thee voor echte theeliefhebbers

  Toevallig kwam ik Theebewust tegen op de markt van Almere. Een hele aardige mevrouw had mij geholpen bij het maken van mijn keuze. Kon ook echt al gelijk merken dat deze mevrouw zelf ook echt een theeliefhebber is. Ik ben uiteindelijk voor de kamille en fruit cocktail thee gegaan. Ik raad deze ook zeker aan!
  1-6-2016
 • Heerlijke thee

  Deze thee is echt heerlijk. Ik drink altijd al veel thee maar ben nu helemaal over gegaan naar de thee van Thee Bewust, wil ik niet meer anders. Ik sta op met deze thee en ga naar bed met deze thee, ik kan het iedereen aanbevelen! Het is zeer lekkere thee, vol smaak en natuurlijk!
  29-12-2015
 • smaken

  Door wat moeite met koffie moest ik overstappen naar een lichtere drank voor mijn maag. Daardoor dronk ik steeds meer thee. Maar de thee vanuit de supermarkt heeft een chemisch smaakje. Gelukkig stond thee bewust bij ons in Lelystad op het stadhuisplein. Hierdoor heb ik een aantal verschillende thee soorten / smaken aangeschaft. Heerlijk. Ik sta nu op met thee ipv koffie en er zit smaak aan.
  8-11-2015
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *