Klantenbeoordelingen

 • Dank je wel, Thee Bewust!

  Een van de meest prachtige delen van thee die ik ben tegengekomen in de jaren dat ik thee dronk! de geur en smaak gaan naar de geest, lichaam en ziel. Dank je wel, Thee Bewust!
  15-4-2021
 • Heerlijke thee

  Mijn theebestelling vrijdag binnen gekregen heel mooi verpakt ! De smaken zijn heerlijk👍
  21-2-2021
 • gewelding product

  met mijn youtube kanaal: BODYIMPROVE, zijn wij opzoek naar producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. daarbij kan theebewust niet ontbreken! een schoon biologische product die de kracht van de natuur gebruikt om het lichaam te ondersteunen. zeker in deze onzekere tijd van corona is dit een makkelijk en veranwoorde manier om het lichaam te ondersteunen. deze maand zullen we een hele video aan een aantal producten wijden.
  3-2-2021
 • Service

  Ben telkens weer enthousiast over jullie service.
  16-1-2021
 • Fantastisch!

  Bedankt voor jullie overheerlijke thee! Ik bestel sinds 2 jaar bij de webshop en ben nog steeds supertevreden. Heel rijk assortiment aan fruit- en kruidenthee. Samen met een lekker stukje cake vrolijken ze mij op in deze donkere wintermaanden.
  19-11-2020
 • Thee

  Heb begin van de week thee besteld verschillende smaken , Ik moet zeggen dat ik niet vaak van die lekkere thee gedronken heb . Het is heel mooi verpakt en heel snel geleverd . Voor mij zijn die 5 sterren te weinig mogen er best wat meer bij :-) Tot de volgende bestelling . Gr Jan Dallmeijer
  16-10-2020
 • Heerlijke thee!

  Voor het eerst kennis gemaakt met Thee Bewust op de huishoudbeurs. Wat een uitgebreide en heerlijke soorten thee worden hier aangeboden. Er werd duidelijke uitleg gegeven over de soorten en overal mocht je de geur van opsnuiven. Ondertussen heb ik mijn thee op en heb zojuist nieuwe besteld via de webshop, het is gewoon heerlijk ontspannend om een keuze te maken uit al deze soorten. Deze thee heeft een geweldige smaaksensatie, je proeft dat het puur natuur is. Bedankt voor deze prachtige kennismaking met jullie , voortaan koop ik mijn thee bij jullie!
  20-6-2020
 • Aandacht

  Op een kunstmarktje in Oosterhout maakten we kennis met de enthousiaste ondernemers en hadden we heerlijke groene darjeeling thee gekocht. Omdat we in onze buurt moeilijk aan goede losse thee kunnen komen, is de keuze makkelijk gemaakt: bestellen bij Thee Bewust. En wat een verrassing bij het openmaken van het pakket: de theeën zijn als een cadeautje ingepakt met een extraatje erbij! We gaan nieuwe smaken ervaren en de eerste was de Oolong "White Downy". Een heerlijke milde thee.
  7-5-2020
 • Superthee

  Net een bestelling binnengekregen, supersnel bezorgd, heel blij mee. Met een extra verrassing er in, dank jullie wel. Ik heb nu een paar theetjes besteld die ik niet ken maar die mij heerlijk lijken. Ik gebruik sinds februari deze thee en mijn hoofdpijn die is dagelijks heb, lijkt met de helft minder erg geworden te zijn. Daar ben ik al heel blij mee. Hopelijk zet die daling door.
  4-5-2020
 • Kwaliteit!!!!!

  Bij Yvonne en Ron aan de kraam is het altijd een feest. Smaak sensatie en steeds wat nieuws.
  20-2-2020
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *