Klantenbeoordelingen

 • Heerlijke thee

  3 zakjes thee mogen ontvangen. Alle 3 heerlijk, maar de bio thee met gember en Lemon is mijn favoriet. Wat een heerlijke thee.
  2-7-2019
 • Wat een heerlijke theeën.

  Super lekkere theeën en ook heerlijke ijsthee kun je bij Yvonne kopen. Ik schenk ze voor Mn theetuin gasten. En krijg daar veel complimenten over. Ook mensen doorverwezen naar de site van theebewust. Thee waar je blij van wordt.
  23-6-2019
 • Groene thee met gember & citroen

  ik & mijn vriendin hebben beide zaakvoeder/zaakvoerster leren kennen via een jaarlijkse beurs in Gent ( Belgie) , toen wij hun kraampje hadden opgemerkt met verschillende soorten theesmaken waren wij direct verkocht! we keren toen ook een testpakket mee om te proberen thuis te waarde van 10 euro die we toen ook ginder hadden betaald. vorige maand had bij jullie 2x bio groene thee besteld met gember/citroen van 200 gram. gisteren heb ik weer dezelfde bestelling besteld!. wij vinden jullie thee echt heel lekker & smaakvol. een echte aanrader voor mensen die op een goede gezonde manier een paar kilo's willen afvallen of soms problemen hebben met hun darmflora of vermoeid zijn dan helpt hun thee met gember & citroen echt wel !.
  7-5-2019
 • Lekkere thee

  Op de vakantiebeurs kwamen we een vriendelijke dame tegen en met een goeie babbel hadden we 4 heerlijke thee's gekocht. 2 Bio groene thee gember/lemon en 2 Japanse groene matzasuyu. Wij zijn er erg tevreden ermee. Heerlijk begin van de ochtend met gember/lemon en in de avond de matzasuyu. Zo lekker hebben wij thee nog niet meegemaakt. Dit is zeker een aanrader!!
  16-1-2018
 • Heerlijke thee met als favoriet Groene Earl Grey

  Op de vakantiebeurs in Utrecht kwam ik bij Thee Bewust terecht. Na een leuk gesprek en goede informatie heb ik van een heel aardige vrouw ( thuis zag ik dat ze Yvonne heet ) drie zakjes thee gekocht. Ik twijfelde over de Idulgashena omdat ik pure groene thee eigenlijk niet lekker vind. Maar deze thee is inderdaad veel zachter van smaak dan andere groene thee die ik ken. De Relaxing kruiden thee is ook erg lekker met een vleugje sinaasappelsmaak, maar mijn favoriet is de heerlijke Groene Earl Grey thee.
  12-1-2018
 • Groene thee met gember

  Op de hippie markt in Lelystad heb ik groene thee met gember gekocht heerlijk, Ben inmiddels aan de tweede ronde bezig. Ik drink minstens 3 koppen op een dag. Ook goed met het afvallen en geniet ervan.
  30-7-2017
 • waaaauwie

  heerlijk zeg heb het ontdekt op de libelle zomerweek en ben verliefd the relaxen thee is heerlijk en aan groen zeker fan van japanse kersen. Erg divers en is het geld waard!
  17-6-2017
 • Sneeuwklokjes thee en meer thee

  Ik heb echt een heerlijke thee ontdekt, de sneeuwklokjesthee. Deze is echt heerlijk. Ook de japanse kers is erg lekker en is niet bitter voor een groene thee. En er is erg veel keus en de hulp met het uitzoeken op de huishoudbeurs en nieuwe smaken thee ontdekken is erg plezierig en het is pure thee. Het zijn spannende smakenvariaties en Vernieuwend. Wij zijn er bij de HHB 2018 ook wwer bij jullie stand!!!
  20-5-2017
 • Voor ieder wat wils thee

  Heb zelf ondertussen al verschillende smaken in huis en er komen er steeds meer bij. De thee is heerlijk en echt en gezonder dan de supermarktthee. Voor afvallen, hoge bloeddruk, relaxing etc theebewust heeft het.
  18-5-2017
 • jAPANSE KERS FAVORIET

  DE LEKKERSTE THEE OOIT GEHAD
  9-5-2017
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *