Klantenbeoordelingen

 • Blijf bestellen hier

  Voor het eerst thee gekocht op de huishoudbeurs, Begin er niet aan want je wil niets anders meer. Heerlijke thee allerlei verschillende soorten. Ik bestel vaak met vrienden samen een berg thee dan kunnen we ook een beetje uitwisselen. Ieder seizoen weer een nieuwe smaak. Ik ben Fan.
  24-11-2021
 • Bewust voortaan theebewust!

  Woensdag mijn eerste bestelling ontvangen, supersnel geleverd , als een cadeautje verpakte heerlijke thee! Jullie hebben een vaste klant erbij!
  24-7-2021
 • Ambachtelijke thee!

  Waar een weekendje Veluwe wel niet goed voor is. In het park de Hoge Veluwe was in het centrum een mooie markt met ambachtelijke producten. Onze kinderen werd thee aangeboden, en ik moest zelf ook even proeven natuurlijk. Echt heerlijk! 3 zakjes thee en een theefilter gekocht. Dank je wel theebewust! Als het op is bestel ik via de webshop😃
  27-5-2021
 • Dank je wel, Thee Bewust!

  Een van de meest prachtige delen van thee die ik ben tegengekomen in de jaren dat ik thee dronk! de geur en smaak gaan naar de geest, lichaam en ziel. Dank je wel, Thee Bewust!
  15-4-2021
 • Heerlijke thee

  Mijn theebestelling vrijdag binnen gekregen heel mooi verpakt ! De smaken zijn heerlijk👍
  21-2-2021
 • gewelding product

  met mijn youtube kanaal: BODYIMPROVE, zijn wij opzoek naar producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. daarbij kan theebewust niet ontbreken! een schoon biologische product die de kracht van de natuur gebruikt om het lichaam te ondersteunen. zeker in deze onzekere tijd van corona is dit een makkelijk en veranwoorde manier om het lichaam te ondersteunen. deze maand zullen we een hele video aan een aantal producten wijden.
  3-2-2021
 • Service

  Ben telkens weer enthousiast over jullie service.
  16-1-2021
 • Fantastisch!

  Bedankt voor jullie overheerlijke thee! Ik bestel sinds 2 jaar bij de webshop en ben nog steeds supertevreden. Heel rijk assortiment aan fruit- en kruidenthee. Samen met een lekker stukje cake vrolijken ze mij op in deze donkere wintermaanden.
  19-11-2020
 • Thee

  Heb begin van de week thee besteld verschillende smaken , Ik moet zeggen dat ik niet vaak van die lekkere thee gedronken heb . Het is heel mooi verpakt en heel snel geleverd . Voor mij zijn die 5 sterren te weinig mogen er best wat meer bij :-) Tot de volgende bestelling . Gr Jan Dallmeijer
  16-10-2020
 • Heerlijke thee!

  Voor het eerst kennis gemaakt met Thee Bewust op de huishoudbeurs. Wat een uitgebreide en heerlijke soorten thee worden hier aangeboden. Er werd duidelijke uitleg gegeven over de soorten en overal mocht je de geur van opsnuiven. Ondertussen heb ik mijn thee op en heb zojuist nieuwe besteld via de webshop, het is gewoon heerlijk ontspannend om een keuze te maken uit al deze soorten. Deze thee heeft een geweldige smaaksensatie, je proeft dat het puur natuur is. Bedankt voor deze prachtige kennismaking met jullie , voortaan koop ik mijn thee bij jullie!
  20-6-2020
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
*
1+ =