Klantenbeoordelingen

 • Ierse Whiskey met room

  Ik had "Ierse Whiskey met room" thee in december 2023 met 2 andere soorten thee in een geschenkverpakking gekocht. Deze thee beviel mij zo goed dat ik op internet, begin van de middag, 1 kg thee had gekocht. Ik verwachte de thee dinsdag op zijn vroegst in huis te zullen krijgen. Een paar uur later werd er aangebeld, een vriendelijke dame stond aan mijn deur met een pakketje dat ze op mijn adres moest bezorgen. Ik wist van niets. De dame zei dat ze thee kwam afleveren waarop ik haar stomverbaasd bedankte en meteen thee ben gaan zetten. En uiteraard heerlijk genoten van de thee.
  27-1-2024
 • Kwaliteit!

  Afgelopen week thee gekocht bij dit kraampje. Zeer aardige mensen en weten echt waar ze het over hebben. 3 zakken gekocht en alledrie heerlijk. Beste is toch wel de “weg ballast” voor mij. Wordt er rustig van. Vriend van mijn heeft ook nog de Turkse appelthee gekregen. Hij vond die heerlijk!
  3-10-2023
 • Blijf bestellen hier

  Voor het eerst thee gekocht op de huishoudbeurs, Begin er niet aan want je wil niets anders meer. Heerlijke thee allerlei verschillende soorten. Ik bestel vaak met vrienden samen een berg thee dan kunnen we ook een beetje uitwisselen. Ieder seizoen weer een nieuwe smaak. Ik ben Fan.
  24-11-2021
 • Bewust voortaan theebewust!

  Woensdag mijn eerste bestelling ontvangen, supersnel geleverd , als een cadeautje verpakte heerlijke thee! Jullie hebben een vaste klant erbij!
  24-7-2021
 • Ambachtelijke thee!

  Waar een weekendje Veluwe wel niet goed voor is. In het park de Hoge Veluwe was in het centrum een mooie markt met ambachtelijke producten. Onze kinderen werd thee aangeboden, en ik moest zelf ook even proeven natuurlijk. Echt heerlijk! 3 zakjes thee en een theefilter gekocht. Dank je wel theebewust! Als het op is bestel ik via de webshop😃
  27-5-2021
 • Dank je wel, Thee Bewust!

  Een van de meest prachtige delen van thee die ik ben tegengekomen in de jaren dat ik thee dronk! de geur en smaak gaan naar de geest, lichaam en ziel. Dank je wel, Thee Bewust!
  15-4-2021
 • Heerlijke thee

  Mijn theebestelling vrijdag binnen gekregen heel mooi verpakt ! De smaken zijn heerlijk👍
  21-2-2021
 • gewelding product

  met mijn youtube kanaal: BODYIMPROVE, zijn wij opzoek naar producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. daarbij kan theebewust niet ontbreken! een schoon biologische product die de kracht van de natuur gebruikt om het lichaam te ondersteunen. zeker in deze onzekere tijd van corona is dit een makkelijk en veranwoorde manier om het lichaam te ondersteunen. deze maand zullen we een hele video aan een aantal producten wijden.
  3-2-2021
 • Service

  Ben telkens weer enthousiast over jullie service.
  16-1-2021
 • Fantastisch!

  Bedankt voor jullie overheerlijke thee! Ik bestel sinds 2 jaar bij de webshop en ben nog steeds supertevreden. Heel rijk assortiment aan fruit- en kruidenthee. Samen met een lekker stukje cake vrolijken ze mij op in deze donkere wintermaanden.
  19-11-2020
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
*
1+ =