Klantenbeoordelingen

 • Heerlijke thee!

  Voor het eerst kennis gemaakt met Thee Bewust op de huishoudbeurs. Wat een uitgebreide en heerlijke soorten thee worden hier aangeboden. Er werd duidelijke uitleg gegeven over de soorten en overal mocht je de geur van opsnuiven. Ondertussen heb ik mijn thee op en heb zojuist nieuwe besteld via de webshop, het is gewoon heerlijk ontspannend om een keuze te maken uit al deze soorten. Deze thee heeft een geweldige smaaksensatie, je proeft dat het puur natuur is. Bedankt voor deze prachtige kennismaking met jullie , voortaan koop ik mijn thee bij jullie!
  20-6-2020
 • Aandacht

  Op een kunstmarktje in Oosterhout maakten we kennis met de enthousiaste ondernemers en hadden we heerlijke groene darjeeling thee gekocht. Omdat we in onze buurt moeilijk aan goede losse thee kunnen komen, is de keuze makkelijk gemaakt: bestellen bij Thee Bewust. En wat een verrassing bij het openmaken van het pakket: de theeën zijn als een cadeautje ingepakt met een extraatje erbij! We gaan nieuwe smaken ervaren en de eerste was de Oolong "White Downy". Een heerlijke milde thee.
  7-5-2020
 • Superthee

  Net een bestelling binnengekregen, supersnel bezorgd, heel blij mee. Met een extra verrassing er in, dank jullie wel. Ik heb nu een paar theetjes besteld die ik niet ken maar die mij heerlijk lijken. Ik gebruik sinds februari deze thee en mijn hoofdpijn die is dagelijks heb, lijkt met de helft minder erg geworden te zijn. Daar ben ik al heel blij mee. Hopelijk zet die daling door.
  4-5-2020
 • Kwaliteit!!!!!

  Bij Yvonne en Ron aan de kraam is het altijd een feest. Smaak sensatie en steeds wat nieuws.
  20-2-2020
 • Service

  De thee is overheerlijk😋! Kreeg gister te weinig geleverd, maar de service is helemaal top!!!!😃 Vandaag het resterende en een extra alweer binnen gekregen. Wauw zo snel 😁. Dank jullie wel voor de snelle oplossing. Ga er vooral van genieten.
  12-2-2020
 • Heerlijke thee

  3 zakjes thee mogen ontvangen. Alle 3 heerlijk, maar de bio thee met gember en Lemon is mijn favoriet. Wat een heerlijke thee.
  2-7-2019
 • Wat een heerlijke theeën.

  Super lekkere theeën en ook heerlijke ijsthee kun je bij Yvonne kopen. Ik schenk ze voor Mn theetuin gasten. En krijg daar veel complimenten over. Ook mensen doorverwezen naar de site van theebewust. Thee waar je blij van wordt.
  23-6-2019
 • Groene thee met gember & citroen

  ik & mijn vriendin hebben beide zaakvoeder/zaakvoerster leren kennen via een jaarlijkse beurs in Gent ( Belgie) , toen wij hun kraampje hadden opgemerkt met verschillende soorten theesmaken waren wij direct verkocht! we keren toen ook een testpakket mee om te proberen thuis te waarde van 10 euro die we toen ook ginder hadden betaald. vorige maand had bij jullie 2x bio groene thee besteld met gember/citroen van 200 gram. gisteren heb ik weer dezelfde bestelling besteld!. wij vinden jullie thee echt heel lekker & smaakvol. een echte aanrader voor mensen die op een goede gezonde manier een paar kilo's willen afvallen of soms problemen hebben met hun darmflora of vermoeid zijn dan helpt hun thee met gember & citroen echt wel !.
  7-5-2019
 • Lekkere thee

  Op de vakantiebeurs kwamen we een vriendelijke dame tegen en met een goeie babbel hadden we 4 heerlijke thee's gekocht. 2 Bio groene thee gember/lemon en 2 Japanse groene matzasuyu. Wij zijn er erg tevreden ermee. Heerlijk begin van de ochtend met gember/lemon en in de avond de matzasuyu. Zo lekker hebben wij thee nog niet meegemaakt. Dit is zeker een aanrader!!
  16-1-2018
 • Heerlijke thee met als favoriet Groene Earl Grey

  Op de vakantiebeurs in Utrecht kwam ik bij Thee Bewust terecht. Na een leuk gesprek en goede informatie heb ik van een heel aardige vrouw ( thuis zag ik dat ze Yvonne heet ) drie zakjes thee gekocht. Ik twijfelde over de Idulgashena omdat ik pure groene thee eigenlijk niet lekker vind. Maar deze thee is inderdaad veel zachter van smaak dan andere groene thee die ik ken. De Relaxing kruiden thee is ook erg lekker met een vleugje sinaasappelsmaak, maar mijn favoriet is de heerlijke Groene Earl Grey thee.
  12-1-2018
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *